Opplev nye

Nye møter gir nye opplevelser! Har du lyst å se hva som skjer når to ulike dansegrupper går sammen og lager noe helt nytt?

Street danserne i The Quick Style og Fierce Crew som driver med waacking, voguing og afro beats har gått sammen og laget en helt ny dans.

Vi gleder oss til å vise deg tirsdag 7. desember.

Hva skjer når en kebabkokk og en stjernekokk møtes?

Tøyen Torg
kl. 11.00 - 13.00

Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen Kutlay, Even og Ruter.

Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen The Quick Style, Fierce Crew og Ruter

Fierce Crew gikk sammen i høst og består av fire dansere, som alle har hver sin dansestil. Felles for alle er at de er inspirert av klubbdansestiler som waacking, voguing og afro house.

Amie Mbye • Afro
Georgia May Anta • Voguing

Kay D • Waacking og voguing

Ronald Belaza • Waacking

Tirsdag 7. desember kan du møte deres Fierce uttrykk.

The Quick Style ble startet av tvillingene Suleman og Bilal Malik sammen med barndomsvennen Nasir Sirikhan. 15 år senere har The Quick Style vokst seg til å bli mer enn en dansegruppe, et dansestudio som representerer flere dansecrews med forskjellige dansestiler.

The Quick Style har vært med på nasjonale og internasjonale TV-programmer og vunnet både NM og VM i hiphop-sjangeren innenfor dans!

Tuva Vinje
Marcus Reposo

Egil Mikael

Suleman Malik

The Quick Style kan du møte 7. desember.

Hans-Peter Lindstrøm (norsk DJ) har produsert låten «Syreen» for dette prosjektet. Lindstrøm ønsket å lage en låt som danserne kunne komme sammen om. Låten er eksklusiv, ikke utgitt, og kan kun nytes på promofilmene for kampanjen.

Musikken